چاپ ترجمه کتاب " معماری و یوتوپیا " توسط عضو هیات علمی واحد

۰۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۹ کد : ۴۰۴۲ کتب منتشره اخبار تصویری
چاپ ترجمه کتاب " معماری و یوتوپیا " توسط عضو هیات علمی واحد

کتاب " معماری و یوتوپیا " تالیف مانفردو تافوری ترجمه علی اکبری عضو هیئت علمی گروه معماری دانشگاه واحد یادگار امام (ره) شهر ری در زمینه طراحی  و توسعه سرمایه داری به چاپ رسید.

مانفردو تافوری، معمار و منتقد برجسته ایتالیایی در این کتاب می‌کوشد فراتر از فرایندهای خلق کالبد بنا، معماران را متوجه فهم رابطه معماری و جامعه، نیروی کار و بازار کند؛ و به تفصیل به نقش و نقد ایدئولوژی در شکل‌دهیِ ساختارهای محیط زندگی آدمیان و مواضع جنبش‌های مختلف فکری سده بیستم در برابر آن، جنبش باغ‌شهر و به موجب آن توسعه حومه‌‌ای، تجارب معماری روسی-آلمانی در دهه ۱۹۲۰، نقش جنبش آوانگارد در هنرهای تجسمی، کاربردها و دام‌های رویکردهای نشانه‌شناسانه به معماری و چشم‌اندازهای جایگزین رویکردهای سوسیالیستی ‌بپردازد.

وی همچنین در این کتاب به بن‌بست‌های اجتماعی-فلسفی‌ای می‌پردازد که معماران از سده ۱۸ تا امروز در آن گرفتار آمده‌اند و از این حیث، کتاب حاضر مرجع مهمی برای رویکردهای انتقادی به تاریخ معماری وشهرسازی معاصر محسوب می‌شود.

دکتر علی اکبری، عضو هیئت علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری است که تا کنون ۹ عنوان کتاب در زمینه مباحث نظری فرایند طراحی معماری منتشر کرده است.

این کتاب در قطع رقعی، در ۱۷۰ صفحه و قیمت ۱۷۰،۰۰۰ ریال توسط انتشارات پرهام‌نقش منتشرشده است.

( ۳ )