بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۵ کد : ۵۹۸۹ اخبار تصویری

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از سالن‌های ناشران دانشگاهی و غرفه مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کرد.

دکتر طهرانچی با حضور در مصلای امام خمینی (ره)، از غرفه مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد.

در این بازدید دکتر سعید آزادیان دستیار ویژه رئیس دانشگاه، مجتبی توانگر سرپرست مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران رسانه‌ای دانشگاه، دکتر طهرانچی را همراهی کردند.

در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب، بیش از 500 عنوان کتاب از سوی مرکز رسانه و نشر علمی دانشگاه آزاد اسلامی عرضه میشود.