چاپ کتاب " کشف آمار با IBM SPSS "

جلد اول و دوم
۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۲ کد : ۷۹۰۱ کتب منتشره اخبار تصویری

به همت دفتر انتشارات علمی، حوزه معاونت پژوهش و فناوری کتاب " کشف آمار باIBM SPSS   " در 2 جلد، به تازگی چاپ گردیده است. این کتاب تالیف اندی فیلد و ترجمه محی الدین بهاری (عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد کرج)، پژمان احمدی (عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد یادگام امام خمینی) و آزاده رحیمی (دانشجوی دکتری دانشگاه تهران-پردیس بین‌المللی کیش)  می باشد. در ادامه خلاصه ای از کتاب مذکور ایفاد می گردد.

کتاب حاضر ترجمه ویرایش چهارم، کتاب دانشگاهی کشف آمار با استفاده از IBM SPSS است. چاپ نخست در سال 2007 به دلیل زبان ساده و استفاده از مثال های جذاب و کاربردی در انگلستان، کتاب سال شده است. در این کتاب هم مبانی نظری تحلیل های آماری و هم تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار IBM SPSS بیان شده است. هر چند، مثال ها و گفتمان کتاب متناسب با فرهنگ ایرانی-اسلامی نبود، اما تمام مثال ها، با حفظ سادگی کتاب، متناسب با فرهنگ ایران عزیزمان تغییر یافت. کتاب حاضر در دو جلد به دلیل حجم بالا ارایه شده است. جلد اول مناسب دانشجویان رشته های روان شناسی، علوم اجتماعی و رفتاری در مقطع کارشناسی و جلد دوم مناسب مقاطع تحصیلات تکمیلی است.

( ۱ )